Tilmelding til ridelejr for elevryttere

Antal tilmeldte: 6 Pris: 0 DKK Lokation:
Dalumgårds Allé 35F
5250 Odense SV
Dato:
30-06-2022 17:00
03-07-2022 16:00
Sidste frist for tilmelding:
20-06-2022
Beskrivelse

VI ER HELT BOOKET OP.

Det er her du tilmelder dig, hvis du kunne tænke dig at komme med på DARs ridelejr.

Husk at tilføje navnet på den der skal tilmeldes, personens alder, en mail-adresse og forældres mobilnummer i kommentarfeltet nedenfor. Derudover må I gerne notere minimum 2 heste/ponyer som rytteren kunne tænke sig at ride på. Endelig skal i skrive hvilket hold rytteren rider på normalt.

Ridelejren plejer at være meget populær og det er ikke nemt at få plads. Derudover har parter første-ret til deres heste/ponyer og der er derfor ikke altid så mange heste tilovers. Det svinger dog meget fra år til år, så tilmeld dig endeligt hvis du gerne vil med og så krydser vi fingrer for at der bliver en hest ledig til dig.

Hestene bliver fordelt efter først-til-mølle. Dog bliver der taget hensyn til at hest og rytter skal passe sammen. Det er 100% rytternes undervisere, der skal sige god for at pony/hest og rytter passer sammen og at det er forsvarligt.

Betaling for lejren som er på 1.400 kr + gebyr vil blive opkrævet senere når man er sikker på at have fået en plads.

Alle der deltager vil blive bedt om at medbringe en snack til hele holdet. Endelig hvis der er nogle forældre der har mulighed for at hjælpe vil det også være fantastisk. Vi får bl.a. brug for ekstra bemanding i forbindelse med alle måltiderne. Mere herom senere :-)

Man får senest besked den 20. maj om man har fået en plads på lejren, det vil dog være muligt at tilmelde sig indtil 20. juni i tilfælde af at vi skulle have flere heste til overs.

Ekstra information

Information:

Kontakt info

Disse informationer er krævet til at gennemføre online betalinger i henhold til de nye EU regler for sikker online betaling (3D secure). Læs mere omkring dette her.

Pris: 0 DKK