Tilmelding til ridelejr for partsryttere

Antal tilmeldte: 18 Pris: 0 DKK Lokation:
Dalumgårds Allé 35F
5250 Odense SV
Dato:
30-06-2022 17:00
03-07-2022 16:00
Sidste frist for tilmelding:
20-06-2022
Beskrivelse

Hvis du har part på en af elevskolen heste eller ponyer er det her du tilmelder dig. Husk at tilføje navnet på den der skal tilmeldes, personens alder, en mail-adresse og forældres mobilnummer i kommentarfeltet nedenunder. Derudover må du også meget gerne notetere hvem I har part på.

Hvis du har 1/2-part og du tilmelder dig inden den 1. april er du garanteret at få din partshest til lejren.

Hvis du har 1/4-part og begge 1/4-parter tilmelder sig lejren bliver der trukket lod om ponyen/hesten. Den som taber får lov til at vælge blandt de tilbageværende ponyer og heste. Ens ridelære skal dog godkende valget af ponyen/hesten. Da der er flere 1/4-parter der højst sandsynligt skal vælge pony/hest blandt de resterende ponyer/heste er det først-til-mølle. Det vil sige den 1/4-partsrytter der har tabt sin lodtrækning og har tilmeldt sig først får lov at vælge først, derefter får den 1/4-partsrytter der har tabt sin lodtrækning der har tilmeldt næst lov til at vælge osv.

Hvis du tilmelder dig efter den 1. april er du ikke garanteret hverken din partshest eller en anden hest, der er det efter først-til-mølle princippet sammen med elevrytterne.

Det koster 1400 kr. + gebyr at deltage, men dette vil først blive opkrævet senere. Derudover vil alle, der deltager blive bedt om at medbringe en snack til hele holdet. Endelig hvis der er nogle forældre der har mulighed for at hjælpe vil det også være fantastisk. Vi får bl.a. brug for ekstra bemanding i forbindelse med alle måltiderne. Mere herom senere :-)

Ekstra information

Information:

Kontakt info

Disse informationer er krævet til at gennemføre online betalinger i henhold til de nye EU regler for sikker online betaling (3D secure). Læs mere omkring dette her.

Pris: 0 DKK