Ny vaskemaskine :-)

Den 16. januar skulle vi meget gerne få installeret vores nye vaskemaskine med en noget større tromle end den gamle. Det betyder, at vi nu også kan vaske hestedækkener og det der bliver vasket faktisk bliver rent :-)

Den nye maskine tager hverken mønter eller polettter. I stedet skal man købe en vask inde på vores shop som du finder her på hjemmesiden under "Opstaldning" -> "Ekstra køb" eller ved at trykke HER. Her trykker du på "Andre Tilkøb", hvor du vil finde en vare der hedder "Vask for opstaldere". Hvordan man gør herfra står forklaret hvis du læser om varen. Det koster 50,- pr. vask. 

Når du har købt en vask (eller alternativt, hvis du er opstalder, får en vask tilføjet til næste faktura) og du ønsker at vaske tager du fat på en af beridereleverne eller på Tia som har en nøgle ind til vaskerummet. Hvis der bliver behov for det kan vi lave en liste, hvor man kan reservere et vasketidspunkt. Du skal medbringe dit eget vaskepulver. 

Bemærk, hvis man af en eller anden grund får adgang til vasken og vasker uden at have betalt eller fået lov af en af beridereleverne eller Tia så koster det en bøde på DKK 100,-.

Vi åbner også op for at folk udefra kan komme og få vasket deres dækken. Hvis man ønsker det går man ind via samme link, dvs. går ind på hjemmesiden under "Opstaldning" -> "Ekstra køb" eller ved at trykke HER. Igen går du ind på "Andre Tilkøb", hvor du finder varen "Dækken vask". I beskrivelsen af varen står der hvad man gør herfra :-)

Håber alle bliver glade for den nye maskine.

Venlige hilsner fra bestyrelsen.