Undervisere og personale på DAR

Undervisere på DAR:

Jon D. Pedersen
Daglig leder
Jon har været ansat på Dalumgård siden 1988. Han er uddannet examineret berider og er aktiv konkurrencerytter. Jon har i sin karriere deltaget i Dressur ved OL i Syndey og Athen og ved diverse EM og VM. Han er tidligere træner for Junior Young Riders.
Jon er daglig leder af Dalumgård, samtidigt med at han træner heste og underviser privatrytterne.

 

 

Mathilde Sandgaard
Beriderelev

Mathilde kom til Dalumgård i november 2019 og er 5. års elev. Før hun kom til DAR var hun ansat i Frederikshavn rideklub i 2,5 år og inden da 2 år i Djursland rideklub.  Mathilde har redet til og med MB**/130 cm i spring og MA i dressur. 
 
Mathilde underviser børne- og voksenhold i elevskolen samt privatryttere.
Mobil: 4111 7453


 

Louise Bolander Eriksen
Beriderelev

Louise startede på Dalumgård i juni 2020 som beriderelev og er på sit 1. år. Hun har tidligere været ansat på Skovly Ridecenter.  Louise har redet op til Prix st. George i dressur og LB1*/105 i spring.  
 
Louise underviser på børne- og voksenhold i elevskolen samt privatryttere.
Mobil: 2424 5669


Ditte Christiansen
Beriderelev

Ditte startede på uddannelsen som beriderelev i august 2020 og i samme forbindelse startede hun på Dalumgaard Rideklub. Ditte har hovedsageligt sprunget og har opnået rigtig mange placeringer i LA-klasserne og har sprunget op til MB*/125.  
 
Ditte kommer til at undervise på børne- og voksenhold i elevskolen samt privatryttere.
Mobil: 2386 0240

 

 

Maria Hansen
Underviser

Maria er aktiv konkurrencerytter inden for dressur. Maria er uddannet pædagogog har arbejdet som sådan i flere år, men en rygskade gør at hun desværre har måtte stoppe. Hun har undervist i ridning i næsten 30 år og er fantastisk til at kombinere ridning og pædagogik 
Maria underviser børne- og nybegynderhold i elevskolen om lørdagen.
Mobil: 5050 8142

 

 

Louise Corneliussen
Underviser

Louise er mor til en af ponypigerne i privatstalden og har selv reddet rigtig meget som ung. Louise har bl.a. redet DM i spring for pony og startet LA spring på hest. Hendes sidste hest stod opstaldet på DAR indtil hun blev gravid og solgte den. I dag arbejder Louise som gymnasielærer, men har tidligere været ansat som ansvarlig på handikap-ridning på DAR.
Louise underviser børne- og nybegynderhold i elevskolen om fredagen.
Mobil: 2191 8476

 

Personale på DAR:

Jon D. Pedersen
Er den daglige leder af Dalumgaard og er ansvarlig for den daglige tilsyn af vores heste, vores bygninger og udenomsarealer. Har du nogle spørgsmål vedr. opstaldning, privat undervisning og tilridning/ridning af heste er det Jon du tager kontakt til. 
Mobil: 2342 1579

 

 

 

Tia Malling 
Har det overordnede overblik over vores økonomi og undervisning i elevskolen. Spørgsmål vedr . holdundervisning på elevskolen, holdskifte, priser, faciliteter, regninger eller andre relevante spørgsmål er der gode chancer for at Tia kan besvare. Tia kan kontaktes via vores mail rideklubbendalumgaard@gmail.com. Alternativt kan du komme forbi  kontoret mandag mellem kl. 17.00 og 18.30, hvor der er kontortid, eller give et ring på 66174699.

 

 

Gry Madsen 
Hjælper til i stalden og på markerne.
Hvis du som opstalder har nogle spørgsmål vedr. foldordningen er det Gry du tager kontakt til.

 

Mogen Langhoff Toft 
Er vores alt-mulig mand og hjælper til i stalden og på markerne med diverse små-reperationer.
Hvis du ser noget der er gået i stykker tager du kontakt til Jon eller en af beridereleverne og så tager de fat på Mogens.