Undervisere og personale på DAR

Undervisere på DAR:

Jon D. Pedersen
Daglig leder

Jon er daglig leder af Dalumgaard og er ansvarlig for det daglige tilsyn af vores heste, vores bygninger og udenomsarealer.Jon hjælper ryttere, store som små, med øje for den enkelte rytters behov og problemstillinger i ridningen. 
Har du nogle spørgsmål vedr. opstaldning, privat undervisning og tilridning/ridning af heste er det Jon du tager kontakt til. 

Jon har været ansat på Dalumgård siden 1988. Han er uddannet examineret berider. Jon har i sin karriere deltaget i Dressur ved OL i Syndey og Athen og ved diverse EM og VM. Han er tidligere træner for Junior Young Riders.

 

 

Louise Bolander Eriksen
Rytter og staldchef

Louise startede på Dalumgård i juni 2020. Louise fungerer til dagligt som Jons højre hånd.
Hun har tidligere været ansat som dagligleder på Skovly Ridecenter. Louise har to heste i stalden, en dressur og en spring hest. Louises tager jævnligt til stævner og viser sine heste frem. Dressurhesten er på vej mod MA og springhesten mod LA. 
Louise giver kompetent undervisning i både dressur og spring. Derudover underviser Louise børne- og voksenhold i elevskolen samt privatryttere.
Mobil: 2424 5669

 

Felicia Christophersen
Staldansvarlig
Felicia har redet og haft part på DAR i mange år, før hun købte sin egen hest, som ligeledes står på DAR. Felicia har arbejdet med træning og pasning af heste på Nyt Hesteliv og arbejdet med tilridning af islandske heste på Island. Felicia hjælper i stalden, underviser børne- og nybegynderhold.
Felicia er ansvarlig for elevstaldens heste og ponyer. 
Mobil: 51412709

 

 

 

 

Katja Søndergaard Hoeck
Medhjælper
Katja har redet i DAR's elevskole og haft part på en elevhest som ung, før hun selv fik egen hest. Katja har på nuværende tidspunkt to heste opstaldet og har redet op til Inter 1 på landsplan. Katja underviser børne- og voksenhold i elevskolen, samt parter.
katja er i stalden i weekenderne og i ferierne, hvor hun afløser. Katja er en stor hjælp for Daumgaard og er meget hjælpsom, skulle der være noget så tøv endelig ikke med og spørge hende 
Mobil: 40100229

 

 

Hanne kjær
Ansvarlig for foldordning
Hanne styrer foldordningen her på DAR. Hun sørger for vores opstalders heste og ponyer kommer ud og ind fra fold. Det er Hanne som skal kontaktes hvis det handler om foldordningens daglige drift og evt afmeldninger fra foldordning pga smed osv.
Mobil:

 

Jane Løngren
Staldmedhjælper 
Jane arbejder i stalden i hverdagene. Jane er sød og hjælpsom og vil gøre alt for, at alle har det godt. 
Jane sørger blandt andet for at udendørs arealerne er ordentlige og rene. 
Mobil:

Kontoret:

 

Felicia Fonnesgaard 
Spørgsmål vedr. priser, faciliteter, holdundervisning på elevskolen, holdskift, tilmelding, mm hendesvendes til Felicia på mail: kontakt@dalumgaardrideklub.dk
Mobil: 66 17 46 99