Ridelejr på DAR

Hvert år i starten af juli måned lige inden vores heste bliver sendt på sommerferie afholder vi ridelejr på DAR for klubbens medlemmer. Lejren er for alle - små som store - dog kræver vi at rytteren kan skridte og trave selv, da man ellers ikke får meget ud af lejren. Derudover skal pony/hest og rytter naturligvis passe sammen i både størrelse og i temperament.

Der er et begrænset antal pladser så man skal være meget hurtigt for at få en plads som elevrytter. Derudover har parter første-ret til lejren, så der er ikke så mange heste at vælge imellem. Alle ryttere får tildelt deres egen pony/hest som de får lov at ride på hele lejren. Man er også velkommen til at deltage på sin egen pony/hest.

Elevskolens ridelejr 2021 kommer til at ligge fra onsdag den 30. juni til lørdag den 3. juli. Invitation til ridelejren 2021 kan hentes HER.

Man tilmelder sig her på klubbens hjemmeside under "Events" som du finder under menupunktet "Tilmelding". Bemærk, der er tre forskellige tilmeldingsmuligheder: En for partsryttere, en for elevryttere og en for privatryttere. Husk at få tilmeldt dig til den rette og læs beskrivelsen grundigt :-)

Udover elevskolens ridelejr afholder vi fra 2021 også en ridelejr kun for privatryttere - den kommer til at ligge fra søndag den 27. juni til onsdag den 30. juni. Der vil blive lagt en invitation op snarets muligt.