Ridelejr på DAR

Hvert år i starten af juli måned lige inden vores heste bliver sendt på sommerferie afholder vi ridelejr på DAR for klubbens medlemmer. Lejren er for alle - små som store - dog kræver vi at rytteren kan skridte og trave selv, da man ellers ikke får meget ud af lejren. Derudover skal pony/hest og rytter naturligvis passe sammen i både størrelse og i temperament.

Der er et begrænset antal pladser så man skal være meget hurtigt for at få en plads som elevrytter. Derudover har parter første-ret til lejren, så der er ikke så mange heste at vælge imellem. Alle ryttere får tildelt deres egen pony/hest som de får lov at ride på hele lejren. Man er også velkommen til at deltage på sin egen pony/hest. 

Elevskolens ridelejr 2023 kommer til at ligge fra fredag den 30. juni til mandag den 3. juli. Invitation til ridelejren 2023 kan hentes HER.

Man tilmelder sig her på klubbens hjemmeside under "Events" som du finder under menupunktet "Tilmelding". Bemærk, der er to forskellige tilmeldingsmuligheder: En for partsryttere og en for elevryttere. Husk at få tilmeldt dig til den rette og læs beskrivelsen grundigt :-)