Corona-update

19-01-2021

21. april 2021:

Fra onsdag den 21. april kan børn og unge under 18 samles til indendørsidræt igen (ridning i ridehal betegnes som indendørs idræt) og det betyder at alle de hold hvor der kun er ryttere under 18 år må få undervisning i ridehallerne igen. Hvis vejret tillader det vil hovedparten af undervisningen dog stadig foregå udenfor, men i forbindelse med dårligt vejr vil vi naturligvis trække indenfor. De hold som har ryttere med på over 18, må vente med at komme i hallerne til efter den 6. maj som genåbningsplanen ser ud lige nu.

Det betyder også at ryttere under 18 må sadle op og klargøre deres heste i stalden, mens ryttere over 18 stadig må klare den del udenfor. 

1. marts 2021:

Vi nu må samles 25 i forbindelse med foreningsaktiviteter udenfor og alle hold starter derfor op igen på fuld blus. Det hele kommer dog til at foregå udenfor - både opsadling og undervisning.

Bemærk, vi kan blive nødsaget til at aflyse eller lave om på undervisningen i tilfælde af dårligt vejr.

 

Torsdag den 11. februar:

Kære torsdagsryttere.
Så blev Odense lige dækket til af sne og stierne rundt om DAR er ikke just farbare og det er desværre ikke forsvarligt for hverken heste eller ryttere at tage en skridttur på stierne i aften som det ser ud lige nu. Der bliver derfor højst sandsynligt ingen ridetur i aften. I må dog stadig gerne komme og hilse på jeres heste, give dem en enkelt gulerod og evt. tage dem udenfor og give dem en omgang med striglen. Hvis I har lyst til at komme og hilse på jeres hest, så kom kl. hel (dvs. når jeres undervisningstime normalt starter) og så vil jeres underviser kommer ned til jer på møddingspladsen og sige hej. Derefter kan hestene tages med udenfor og strigles en gang, hvis der er nogle der ønsker det.

 

Onsdag den 10. februar:

Kære onsdagsryttere.

Stierne ser også fornuftige ud i dag omend det også bliver bidende koldt i aften. Så igen tager vi en kort tur rundt på stierne på holdene i aften.

Dem som skal ride kl. 17-18 sadler op ved møddingspladsen og bruger den almindelige indgang til elevstalden til at hente heste og udstyr.

Dem som skal ride kl. 18-19 sadler op inde på gårdspladsen, hvor man bruger indgangen til elevhallen for at hente heste og udstyr.

Dem som skal ride kl. 19-20 sadler op ved møddingspladsen og bruger den almindelige indgang til elevstalden til at hente heste og udstyr.

Der er sat kæder op begge steder til tre heste - så I burde kunne være der og på denne måde får vi ikke to hold blandet sammen :-)

Sørg for at hestene får mindst et skridttæppe på så de ikke bliver kolde når I skal ud og ride :-)

 

Tirsdag den 9. februar:

Kære tirsdagsryttere.

Stierne ser lidt bedre ud her til aften omend det stadig er bidende koldt. Så vi tager kun en kort tur rundt på stierne på holdene i aften.

Dem som skal ride kl. 16-17 sadler op ved møddingspladsen og bruger den almindelige indgang til elevstalden til at hente heste og udstyr.
Dem som skal ride kl. 17-18 sadler op inde på gårdspladsen, hvor man bruger indgangen til elevhallen for at hente heste og udstyr.
Dem som skal ride kl. 18-19 sadler op ved møddingspladsen og bruger den almindelige indgang til elevstalden til at hente heste og udstyr.
Dem som skal ride kl. 19-20 sadler op inde på gårdspladsen, hvor man bruger indgangen til elevhallen for at hente heste og udstyr.

Der er sat kæder op begge steder til tre heste - så I burde kunne være der og på denne måde får vi ikke to hold blandet sammen :-)

Sørg for at hestene får mindst et skridttæppe på så de ikke bliver kolde når I skal ud og ride.

 

Mandag den 8. februar:

Kære mandagsryttere.
Vejrguderne er jo ikke just med os og cykelstierne omkring DAR er fyget helt til med sne. Desværre er det derfor ikke forsvarligt for hverken heste eller ryttere at tage en skridttur på stierne i aften som det ser ud lige nu. Der bliver derfor højst sandsynligt ingen ridetur i aften ???? I må dog stadig gerne komme og hilse på jeres heste, give dem en enkelt gulerod og evt. tage dem udenfor og give dem en omgang med striglen ???? Hvis I har lyst til at komme og hilse på jeres hest, så kom kl. hel (dvs. når jeres undervisningstime normalt starter) og så vil jeres underviser kommer ned til jer på møddingspladsen og sige hej. Derefter kan hestene tages med udenfor og strigles en gang, hvis der er nogle der ønsker det ????

 

 

Kære alle

Vi prøver fra uge 6 at åbne en smule op, men det bliver under mange restriktioner så vi kan overholde forsamlingsforbuddet på 5 og alt aktivitet kommer til at foregå udenfor. Der er sendt mail ud til alle vores ryttere her i uge 5. Alle bedes læse mailen meget grundigt. 

Hvis der er ændringer til undervisningen en given dag vil det blive annonceret både på vores facebookside og i denne update seneste kl. 15.30 samme dag. Så husk enten at tjekke facebook eller denne Corona-update nyhed inden du drager mod stalden :-) Vi kan f.eks. være nødsaget til enten at aflyse eller lave noget andet end at ride, hvis vejret driller.

Med venlige hilsner fra bestyrelsen