Faciliteter på DAR

 

Vi har plads til ca. 75 heste i alt, inklusiv vores elevheste.

Vi har moderne stalde med store lyse bokse med vindue, som kan åbnes helt eller halvt. I privatstaldene har vi 4 vaskepladser samt et solarium. Der er mulighed for at sadle op på staldgangen eller i de 4 vaskepladser.

Vi råder over tre ridehuse:

  1. Vores store ridehus på 20 x 80 meter, med spejlvæg ved A, to smalle spejle på kortsiden ved C og spejl ved B, samt tribune på den ene langside, hvor man kan sidde.
  2. Vores nye mindre ridehus på 20 x 40 meter med plateau til tilskuere og indgang til det store ridehus. I dette ridehus er der mulighed for brug af vores springmateriale i vintersæsonen.
  3. Vores lille ridehus på 15 x 40 meter som hovedsageligt bliver brugt af elevskolen, ride fysioterapi eller til at lufte heste.

Derudover har vi 2 udendørs baner, og 2 udendørs springbaner, hvoraf den ene er på græs, samt massevis af ridestier i den dejligste natur.

Udover ridefaciliteter tilbyder vi opvarmet og aflåst sadelrum samt opvarmet skabsrum til opbevaring af diverse rideudstyr. Derudover er der tilknyttet et cafeteria/rytterstue til vores store ridehus, hvor der altid er mulighed for at købe en kold sodavand og se de andre ryttere ride.

Der er mulighed for at benytte vores 11 græsfolde i op til 4 timer dagligt samt 2x jordfolde i weekender og helligdage, med mulighed for flere timer på fold, hvis man følger vores forbehold.

Der forefindes også en industri vaskemaskine til dækkener samt gratis skridtbånd. Hvis du er opstalder og ønsker at gøre brug af enten vaskemaskine eller solarium, kan dette tilkøbes her.