Part på elevskolens heste/ponyer

Hvordan får man tildelt en part?

På Dalumgård Rideklub kan du leje kvart- eller halvpart på en hest eller pony, når du er dygtig nok til at ride selv og til selv at håndtere hesten eller ponyen.

Hvis du ønsker part på en af vores elevheste anbefaler vi dig at bliver skrevet op på venteliste. Dette gør du ved at tilmelde dig til part her. Herefter bliver du skrevet på vores venteliste og du vil blive kontaktet af kontoret når vi har en hest/pony som passer til dig. Skriv meget gerne i din profil, hvilken størrelse og type hest/pony du mener passer til dig. Der kan nemt gå et år før end en af vores elevheste bliver fri. Derudover ser vi meget gerne at vores partryttere har taget eller tager basisryttermærkerne, dvs. Ryttermærke 1-3, når de bliver udbudt på DAR. Hvis du har bestået ryttermærkerne så gør også opmærksom på dette når du skriver dig op på ventelisten, da det vil stille dig bedre i tilfælde af at vi får en hest fri. Generelt kræver vi, at du har et niveau, der betyder, at du kan bestå Ryttermærke 1+2 for, at du kan få part.

Det er ens ridelærer som vurderer om man er dygtig nok til at påtage sig ansvaret som partsrytter.

Generelle regler for parter

Vi har lavet en lille guide til hvad vi forventer af dig som part og hvilke generelle regler der gælder. Du kan downloade guiden HER.

Af sikkerhedsmæssige årsager vil vi gerne påpege den vigtige regel at du kun må ride alene i terræn, hvis du er over 15 år. Er du 15 år eller yngre, skal du altid ride sammen med én over 18 år.

Eneundervisning v/beriderelev

Som part har du førsteret til din hest/pony i den almindelige undervisning. Hvis du ønsker yderligere undervisning i form af eneundervisning ved en af vores dygtige beriderelever kan du tilkøbe en enkelt undervisningsgang via dette link, hvor du går ind under "Undervisning" (vælg den der hedder "Eneundervisning v/beriderelev, medlem af DAR") .
Hvis du fast ønsker at modtage eneundervisning ved en af vores beriderelever i weekenden (enten hver weekend, 2 gange i måneden eller 1 gang i måneden) tilmelder du dig det ønskede hold via dette link, hvor du går ind under "Privatundervisning".

Staldens åbningstider:

Mandag til torsdag: 06.30 til 21.00