Ny opstalder på DAR

Hvis du ønsker at få din hest eller pony opstaldet på Dalumgaard Rideklub skal vi have dig oprettet i vores system.

Det første du skal gøre er at få oprettet en profil. Dette gør du under menu-punktet "Opret Profil". Hvis du er under 18 ser vi meget gerne det er dine forældre der står som lejere af boksen og det er derfor dem der skal have oprettet en profil. Det er dog vigtigt at du også får en oprettet en profil uanset om du er over eller under 18, da det er rytteren der skal tilmeldes medlemskontingentet. Hvis du er under 18 anbefaler vi derfor at I får oprettet en familieprofil. Dette gør I ved at en voksen starter med at oprette sin profil, herefter kan I ved at trykke på knappen i nedereste højre hjørne tilføje så mange familiemedlemmer I ønsker. På denne måde skal I kun huske en mailadresse og et password. Du kan læse mere om hvordan HER.

Hvis du endnu ikke har hesten, men ønsker at sikre dig en boks på DAR kan du reservere en boks. Dette gør du ved at gå ind under menupunktet "Tilmelding" og vælger "Reservation af boks" eller trykker HER. Bemærk, du skal være logget ind på din profil for at kunne tilmelde dig. Du "tilmelder" dig reservation af boks ved at klikke på "Fortsæt". Herefter kommer du ind til din regning, hvor du skal acceptere vores brugerbetingelser og herefter betale. Hvis vi har en boks du kan reservere så får du en bekræftigelse og vi vil herefter trække penge fra det kort du har registreret ved betaling. Bemærk, du vil kun blive trukket hvis vi har en boks du kan reservere.

Hvis du allerede har hesten og dermed ønsker en boks snarest mulig går du ind under menupunktet "Tilmelding". Her vælger du "Opstaldning". Alternativt trykker du HER. Vælg den boks du ønsker og tilvælg de ting du har brug for (f.eks. foldordning, spåner osv). Når du har lavet alle dine valg trykker du på "Fortsæt" nederst på siden. Du accepterer vores staldkontrakt og betaler for boksen. Hvis vi har en boks fri godkender vi din forespørgsel og til den næste 1. vil du bliver trukket for bokslejen på det kort du har registreret ved betaling. Hvis du kommer ind på et skævt tidspunkt, f.eks. midt på måneden vil du få refunderet beløbet for den første halvdel af måneden. Herefter vil du automatisk blive trukket for opstaldning til hver den 1. i måneden. 

Rytteren til hesten der står opstaldet skal være medlem af klubben, dvs. han/hun skal betale medlemskontingent. Det gøres ved at tilmelde sig medlemskontingentet.Gå derfor ind under "Tilmelding" igen. Vælg "Undervisning". Øverst oppe skal du vælge "Kontingenter", hvor du så tilmelder dig "Medlemskontingent. Tryk på "Læs mere og tilmeld". Du kommer herefter til en side med en del tekst. For neden trykker du på "Fortsæt", hvorefter du kommer ind til din regning. Du accepterer vores brugerbetingelser og betaler. Herefter er du automatisk tilmeldt medlemskontingentet og du vil fremadrettet blive trukket for dit medlemskontingent på dit kort hvert halve år.

Tilmeldingssystemet vi har på DAR er udviklet af virksomheden Zakobo. Zakobo har lavet en masse små youtube videoer der forklarer meget pædagogisk hvordan man laver en profil, tilmelder sig osv. Så hvis du har nogle spørgsmål kan du jo starte med at kigger HER. Derudover har de lavet en brugermanual der også kan svare på mange spørgsmål - denne kan du se HER.

Hvis du ikke får svar på dine spørgsmål via youtube-videoerne er du naturligvis velkommen til at kontakte kontoret eller Linda fra bestyrelsen og så vil vi hurtigst muligt forsøge at få hjulpet dig videre.