Sponsorstævne på DAR

I maj måned afholder DAR sponsorstævne for at samle penge ind til klubben. 

Stævnet foregår ligesom vores almindelige stævner henover en weekend, hvor vi om lørdagen har holdridning for vores mindre øvede ryttere og om søndagen rides der efter program. Alle ryttere skal have fundet mindst en sponsor for at få lov til at starte. Dette kan dog både være en selv, ens forældrer, ens bedsteforældre, en virksomhed osv.

Pengene vi får ind giver os mulighed for f.eks. at købe en ny elevpony eller hest, at renovere vores ridebaner, bygge om eller andre nødvendige tiltag, som den daglige økonomi desværre ikke levner meget overskud til. Alle er velkomne til at deltage - elev- og privatryttere - store som små - de indsamlede penge kommer nemlig alle i DAR til gode.

Lørdag aften efter præmieoverrækkelsen tænder vi op for grillen. Der kan enten købes en grilltallerken eller man kan medbringe maden selv - alle er mere end velkomne til at deltage. Sidst det blev holdt var det en stor succes og vi havde en super hyggelig aften. Der vil være underholdning med ekstra konkurrencer og hvis vi er heldige opvisning fra vores dygtige beriderelever i løbet af aftenen.

Derudover vil der i hele weekenden være en tombolabod med lækre præmier sponsoreret af vores lokale butikker.  

Sponsorstævnet i 2019:

Vi vil gerne sige en kæmpe tak til alle vores sponsorer i forbindelse med stævnet:

Man kan se flere billeder og fornemme den skønne stemning i cafeteriet i vores galleri.