DAR's nyhedsbrev

I forbindelse med at du opretter en profil på vores hjemmeside bliver du spugt om du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.  

 

Nyhedsbrevet er et nyt tiltag på DAR og vi har endnu ikke 100% fastlagt os på hvad det skal indeholder. Tanken er dog at nyhedsbrevet skal sikre at du bliver opdateret med nyt fra bestyrelsen, arrangementer, elevskolen og privat stalden. 

Vi har vores helt egen fantastiske nyhedsredaktør, Christina Søgaard, men hun kan ikke samle alle nyheder ind selv - hun har brug for din hjælp :-) 

Hvis du derfor har noget på hjertet som du mener skal ud til resten af DARs medlemmer, så send Christina en mail på christina@christinasogaard.com og hun vil sørge for at det kommer med i næste nyhedsbrev. F.eks. hvis du eller en af privatstaldens andre dygtige ryttere har været ude og starte et stort stævne og har reddet ekstraordinært flot, så lad os dog fejre det ved at nævne det i nyhedsbrevet. Når vi får nye opstaldere ind, så lad os byde dem ekstra velkommen ved at nævne dem i nyhedsbrevet. Når vores elevheste får nye parter, så lad os nævne dem så alle ved hvem der har part på hvem. 

Det næste nyhedsbrev er planlagt til at komme i slutningen af året og hvis du har noget input der skal med her så send det til Christina senest den 27. november så hun kan nå at få det med.

Chefredaktør:
Christina Søgaard (Mor til Victoria fra elevstalden, som har part på Sia)
Mail: christina@christinasogaard.com 

 

Nyhedsbreve:
Oktober 2019
Oktober 2020