Tilmelding til holdundervisning

Antal tilmeldte: 45 Venteliste: 0 Alder: Alle aldre Pris: 0,00 DKK
Ridehal Mandag -
Beskrivelse

Hvis du ønsker at bliver tilmeldt et hold på DAR tilmelder du dig her - for at blive tilmeldt skal du trykke på "Fortsæt" nedenfor og efterfølgende trykke på "Gå til betaling" selv om der står at det koster 0 kr. Når du tilmelder rytteren registrerer vi dit  betalingskort som er det kort du vil få trukket kontingent og betaling for undervisning fra når du er kommet på et hold. Der vil dog ikke bliver trukket noget førend at du er har fået plads på et hold. 

Det er vigtigt at du under din profil skriver hvilket niveau du rider på. Dvs. er du nybegynder, har du redet lidt og kan trave og styre hesten selv, eller har du gået til undervisning et andet sted før og er derfor allerede klar til at komme på et af vores mere øvede hold. Vi kan ikke garantere vi har en plads lige nu. Hvis der ikke er en plads kommer du på vores venteliste og så snart der er en plads får du en mail om et tilbud om en prøvetime på holdet.  Hvis du herefter ønsker at fortsætte (og underviseren er enig med dig i at du har det givne niveau til at ride på holdet) får du en fast plads på holdet og der vil blive trukket kontingent (halvårligt) og betaling for undervisningen fast på dit betalingskort hver den 1. i måneden indtil du udmelder dig af klubben. 

VIGTIGT: Det er vigtigt at det er rytteren der bliver tilmeldt! 
Det vil sige, hvis det er dit barn der skal gå til ridning så er det barnet der skal tilmeldes og ikke dig. Der er mulighed for at lave en familieprofil når man laver sin profil - på den måde kan både forældre og barn have en profil, men under sammen e-mail og password. Når I så går ind under tilmeldingen efterfølgende er det vigtigt at I vælger barnets navn når I tilmelder til undervisning og ikke jer selv :-) 

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at sende en mail til rideklubbendalumgaard@gmail.com eller ringe i vores kontortid mandag kl. 17.00 til 19.00 på 66174699.

Pris: 0,00 DKK Rater: månedlig (11 rater)) Se alle rater


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører