Magasinet Hest

26-03-2021

DAR er kommet på Magasinet Hests liste over rideklubber i Danmark. Det er vi naturligvis glade for, da det så bliver lettere for kommende medlemmer at finde frem til vores skønne klub.

Magasinet Hest er et online magasin, som bringer interessante nyheder inden for ridebranchen, tester diverse udstyr og skriver spændende artikler om røgt og pleje. Du kan tjekke det ud HER

Læs mere

Fantastiske nyheder

17-03-2021

En flot bevilling fra QATO Fonden, vores medlemmers fantastiske støtte i forbindelse med diverse aktiviteter på DAR, og rabat ved Horze i Odense gør at vi har omkring 25.000 kr at købe stødabsorberende underlag og udstyr til vores elevheste.

For at vores heste trives er det vigtigt, at især hestenes sadler ligger perfekt på deres rygge, sådan at vi aflaster dem bedst muligt. Et stødabsorberende underlag kan både forbedre sadeltilpasningen og trykfordelingen på hestens ryg. Vores ryttere har ikke alle helt lært at følge hestens takt, og de kommer derfor uforskyldt til at give hestens ryg nogle stød, som på sigt kan gøre skade på hesten. For at kunne afbøde disse stød har vi længe haft et ønske om at kunne købe noget nyt bedre udstyr til vores elevheste.

Bevillingen fra QATO Fonden, vores medlemmers støtte og en meget flot rabat ved Horze i Odense har gjort dette muligt.

TUSIND TAK J

 

Læs mere

Tusind tak til Sydbank Fonden

25-10-2020

Tusind tak til Sydbank Fonden som har valgt at støtte Dalumgaard Rideklub med 23.313 kr til køb af et mobilt vandingsanlæg. Vandingsmaskinenen kan bruges i alle vores tre haller samt vores udendørs baner - så vi er ovenud taknemmelige og glade for den flotte donation, som medfører at undervisere, ryttere, forældre og heste slipper for at blive fuldstændig støvet til under ridning :-)

 

Læs mere

Tusind tak til Friluftsrådet

20-06-2020

Tusind tak til Frilufsrådet som har valgt at støtte klubben med 37.221 kr til oprettelse af Agility-bane som skal benyttes både af vores elevryttere, handikapryttere samt privatryttere.

Læs mere